Find nærmeste

JUMP'N'FUN

Maximum Aalborg

Fiskene 10

9200 Aalborg

88 77 49 00

bookaalborg@maximum.dk

Åbningstider

 • Mandag
  Lukket
 • Tirsdag
  Lukket
 • Onsdag
  Lukket
 • Torsdag
  Lukket
 • Fredag
  Lukket
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
 • Vi holder lukket grundet Covid-19. Har du spørgsmål kan du skrive til bookaalborg@bowlnfun.dk. Vi forsøger at svare hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Er der en aldersbegrænsning? 
Børn der er 3 år og yngre må desværre ikke hoppe af sikkerheds- og sundhedsmæssige grunde. Børn mellem 4 og 5 år må gerne hoppe, hvis de ledsages af en voksen, der holder øje med dem hele tiden og som også hopper. 
Opad er der ingen aldersgrænse.  

 

Er der en maksimalvægt?
Maksimalvægten er 110 kg. En højere vægt er af sikkerhedsmæssige årsager desværre ikke tilladt. Skiltning er opsat ved aktiviteterne, hvis de afviger fra 110 kg.

 

Skal jeg have Jump'n'Fun-sokker på eller må jeg også bære sko eller andre sokker?
Ja, alle JUMP'ere skal have vores Jump'n'Fun skridsikre sokker på pga. sikkerheden - uden undtagelse. De kan købes i Jump'n'Fun-centeret eller når du booker online til kr. 20 pr. stk. Jump'n'Fun-sokkerne må I selvfølgelig beholde og bruge dem næste gang, I hopper hos os.    

 

Skal jeg booke tid online, eller kan jeg bare komme forbi?
Vi anbefaler altid, at du booker online, da du ellers kan risikere at komme forgæves. Pga. sikkerhed har vores center en maksimalkapacitet.

 

Skal forældre, der kun ledsager deres børn, men ikke selv springer betale entré?
Forældre, der ikke selv hopper og udelukkende kun ledsager deres børn, skal ikke betale entré. De kan opholde sig i centret eller i vores Lounge-område.

 

Har I omklædningsrum, skabe og bad? 
Ja, vi har omklædningsrum. Vi anbefaler, at du hopper i sportsligt tøj, men det står dig frit for at hoppe i f.eks. jeans. Der er skabe til rådighed, som frit kan benyttes uden betaling. Der er ikke bad. 

 

Må man medbringe mad- og drikkevarer?
Medbragt mad- og drikkevarer er ikke tilladt. Hvis du bliver sulten eller tørstig har vi Café, hvor du kan købe pizza, burger, sandwich m.m. Se cafékortet her.

© Jump'n'Fun